o asociatiE PENTRU deZvoLTARE locala

Ne-am reunit în cadrul Asociaţiei Dezvoltăm Breaza pentru a pune în comun experienţele şi capacităţile noastre cu scopul de a da, după perioada de tranziţie necesară de trecere de la un sistem la altul, stralucirea pe care oraşul o merită. Noi toţi dorim, prin aceasta, să asigurăm un mai bun nivel de viaţă locuitorilor din Breaza, construind proiecte economice viabile şi implementări turistice care să respecte mediul înconjurător. Asociaţia Dezvoltăm Breaza este în serviciul dezvoltării economice a oraşului Breaza pentru a dezvolta aici diferite proiecte destinate să pună în valoare calităţile excepţionale ale aerului şi ale mediului înconjurător.
- Breaza dispune de peisaje naturale de cea mai bună calitate, fiind usșor accesibilă din orice localitate a României.
- Breaza dispune de un mediu înconjurător excepțional, fiind cel mai sănătos oraș din România.
- Breaza este clasificată ca unul dintre cele mai sănătoase orașe ale României.
- Breaza este situată la 100 de km de centrul Bucureştiului accesibilă atât printr-un drum naţional cât şi pe autostradă- este deservită de tren.
- Breaza este la 80 de km. de Aeroportul Internaţional Otopeni (HCB) în axa de ieşire a drumului naţional şi a autostrăzii. Aceasta înseamnă o oră de drum pe autostradă sau drum naţional de la aeroport, ceea ce nu pune nicio problemă pentru locuitorii capitalei( Bucureşti) şi nici pentru turiştii care vin cu avionul.
- Numărul caselor și vilelor de vacanță depășește numărul gospodăriilor localnicilor, de aceea este considerată sectorul 7 al capitalei.
- Din această Poartă a Văii Prahovei se pleacă spre Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov și împrejurimi (Râșnov, Bran, Poiana Brașov), unde se pot practica sporturi de iarnă și se pot vizita castele(Peleș, Bran), palate (Cantacuzino) și cetăți medievale(Brașov, Râșnov).
- Breaza deschide drumul către zona turistică a Văii Prahovei (Sinaia, Bran, Râşnov) şi către staţiunile renumite de sporturi de iarnă( Poiana Braşov, Buşteni).
- Breaza este o staţiune balneo-climaterică recunoscută din 1929 !

COMITET DIRECTOR

RENAUT FRANCOIS- Presedinte; CÂRJAN DAN - Vice-Presedinte; SOIU MIHAIL IULIAN - Vice-Presedinte;

FLORIN LIANU - Secretar General ; BOCANU CAMELIA/ Trezorier

Statut asociatia Dezvoltam breaza online

Membrii 2016 :

Veronica Minea (Escape Travel), Dogaru Gabriela, Radu Catea, Augustin Plesea, Marilena Badea, Cerasella Craciun, Balasescu Razvan, Florin Lianu, Costin Lianu, Carpe Solem), Catalin Briscariu, Ion Glisca (Giramex), Raza de Soare, Rene Saint Pierre (Canada), Transilvania House, Barna Gheorghe, Soiu Mihai, Mihalache Catalin, Cazan Alexandru, Stanica Danut, Matei Octavian, Daniela Dochita, Francois Renaut, Dan Cirjan, Marius Scheaua, Raza de Soare, Ioan Semovin, Ioan Sava, Transilvania House, Petraru Ovidiu Teodor, Grozavu-Albu Teodora Elena, Dinela Soreanu, Dan Vasilescu, Camelia Bocanu, Lac de Verde,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statut asociatia Dezvoltam breaza online
biNE ATI VENIT
Acest site este site-ul oficial al Asociaţiei Dezvoltăm Breaza, care are drept obiectiv să dezvolte pentru membrii săi activităţi economice cu caracter turistic, păstrând în acelaşi timp calităţile esenţiale ale oraşului Breaza, aerul său binefăcător şi natura sa protejată.
PARTENERI